Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ (2)

  Η ορκωμοσία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων με έδρα την Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί στις 23/11/2017, ημέρα Πέμπτη σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

  Η ορκωμοσία του Τμήματος θα ξεκινήσει στις 10:30 στο Αμφιθέατρο Σπ. Αρσένης (Μεγ. Αμφιθέατρο) του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας.

  Οι υποψήφιοι απόφοιτοι του Τμήματος θα πρέπει να βρίσκονται στη Γραμματεία του Τμήματος τουλάχιστον μιάμιση ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 09:00, έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, προκειμένου να υπογράψουν τα σχετικά έγγραφα. Στη συνέχεια μεταβαίνουν στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων για να παραλάβουν την τήβεννο της ορκωμοσίας (από το γραφείο που βρίσκεται απέναντι από την κύρια είσοδο του ΤΕΙ). Για την παραλαβή της τηβέννου, παραδίδουν την αστυνομική τους ταυτότητα, την οποία παραλαμβάνουν, όταν επιστρέψουν την τήβεννο, μετά το πέρας της ορκωμοσίας.

  Οδηγίες για τη διαδικασία της ορκωμοσίας:

  Οι υποψήφιοι απόφοιτοι κάθονται αλφαβητικά στη μεσαία πτέρυγα του Αμφιθεάτρου, όπου υπάρχουν τα κίτρινα αυτοκόλλητα χαρτάκια με το όνομά τους. Ο πρώτος, βάση του βαθμού του, υποψήφιος απόφοιτος κάθεται στην πρώτη θέση της πτέρυγας και σηκώνεται όταν εκφωνηθεί το όνομά του. Ο πρώτος, στο βαθμό, υποψήφιος απόφοιτος εκφωνεί τον όρκο από το βήμα της τελετής.

  Οι υπόλοιποι σηκώνονται όρθιοι και ορκίζονται διά ανατάσεως του δεξιού τους χεριού επαναλαμβάνοντας τον όρκο, έπειτα από την εκφώνησή του.

  Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, την αποφυγή ανεπιθύμητων καθυστερήσεων και τη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλείσθε για την ακριβή τήρηση του προγράμματος της ορκωμοσίας.

 

eudoxus

 

home link paso

 

Στοιχεία Επικοινωνίας


Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων - Κοζάνη

Κοίλα Κοζάνης, Κοζάνη 50100
 
 
τηλ. +30 24610 68221
fax. +30 24610 33521
email: sec-dioik@teiwm.gr

Γραμματεία Τμήματος

Αναστασία Λιόφα


 

Υπεύθυνος Ιστοσελίδας 

Αλεξία Αντωνιάδου