Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)

 • Μεπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρησεων

  Το Π.Μ.Σ. απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο «Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA − Master in Business Administration)» σύμφωνα με το άρθρο 3 του ΦΕΚ έγκρισης του μεταπτυχιακού. Οι τίτλοι Σπουδών του εν λόγω Π.Μ.Σ. απονέμονται από κοινού από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και από το Εθνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Ternopil (T.N.U) και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν. 3685/2008.

  Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και προσφέρεται από το ακαδημαϊκό ετος 2013-14 στην Κοζάνη και στην Καστορία με τη λειτουργία 2 τμήματων. Τα μαθήματα που αποτελούν το πρόγραμμα σπουδών του MBA καλύπτουντις σύγχρονες εξελίξεις στην οικονομία και τις επιχειρήσεις, και έχουν σχεδιαστεί τγια στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να διευθρύνουν τις γνώσεις τους και τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες χωρίς να χρειαστεί να λείψουν από την εργασία τους.

  Οι καθηγητές που διδάσκουν στο MBA διαθέτουν σημαντική εμπειρία και επαφές με τις επιχειρήσεις και την αγορά. Η συνδιδικασκαλία μαθημάτων από καθηγητές του πανεπιστημίου του Ternopil, δινει την ευκαιρία στους φοιτητές του προγράμματος να έρθουν σε επαφή με την επιχειρηματική κουλτουρα και την αγορά μιας περιοχής που θεωρείτε από τις πιο αναπτυσσόμενες στον κόσμο (Ουκρανία-Ρωσία).  

   

  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού στο http://kastoria.teikoz.gr/mba/ και στη σελίδα του οδηγού σπουδών του ιδρύματος για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 

   

ΣπουδάΖΩ στη Δυτική Μακεδονία


Διαδραστικός ΔΜ

 

eudoxus

 

home link paso

 

Στοιχεία Επικοινωνίας


Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων - Κοζάνη

Κοίλα Κοζάνης, Κοζάνη 50100
 
 
τηλ. +30 24610 68221
fax. +30 24610 33521
email: sec-dioik@teiwm.gr

Γραμματεία Τμήματος

Αναστασία Λιόφα

Νίκος Κουκουλέτας 


 

Υπεύθυνος Ιστοσελίδας 

Αλεξία Αντωνιάδου