Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)

 • Φοιτητικές παροχές

  Οι φοιτητές του τμήματος μας απολαμβάνουν όλες τις παροχές του Ιδρύματος προς του φοιτητές του σε ότι αφορά τη σίτιση, στέγαση, παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Στους χώρους του ιδρύματος υπάρχει ακόμη ελεύθερη πρόσβαση στο internet μέσω WiFi.

  Στέγαση 

  Οι φοιτητές που δικαιούνται δωρεάν στέγαση καθορίζονται με κριτήριο το προσωπικό ή οικογενειακό τους εισόδημα. Η κατάθεση της αίτησης και των δικαιολογητικών γίνεται στο γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας. Στην μονάδα της Κοζάνης υπάρχουν 345 κλίνες στα δωμάτια της φοιτητικής εστίας

   

   Σίτιση

  Οι φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας δικαιούνται δωρεάν σίτιση ανάλογα με το οικογενειακό ή ατομικό τους εισόδημα στη φοιτητική λέσχη που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις τoυ ΤΕΙ στην Κοζάνη.

   

  Υγειονομική Περίθαλψη

  Το δικαίωμα υγειονομικής περίθαλψης (ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής) παρέχεται σε όλους τους φοιτητές των ΑΕΙ, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς. Σε κάθε φοιτητή, εφόσον αυτός δεν έχει επιλέξει άλλον ασφαλιστικό φορέα, χορηγείται κατά την εγγραφή του στο Τμήμα ατομικό βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης. Το βιβλιάριο ανανεώνεται κάθε χρόνο από τη γραμματεία του Τμήματος. 

   

  Φοιτητικά Εισιτήρια

  Στους φοιτητές παρέχεται έκπτωση στην τιμή εισιτηρίου των μέσων μαζικής μεταφοράς, όταν μετακινούνται στο εσωτερικό της χώρας. Η έκπτωση 25%, αφορά τις αστικές, υπεραστικές και σιδηροδρομικές μετακινήσεις και παρέχεται για όλο το ακαδημαϊκό έτος με την επίδειξη του δελτίου ειδικού εισιτηρίου (πάσο) που χορηγείται από το γραφείο της Φοιτητικής Μέριμνας. 

   

  Βιβλιοθήκη 

  Στις εγκαταστάσεις του campus του TEI Δυτ. Μακεδονίας λειτουργεί και η κεντρική Βιβλιοθήκη του ιδρύματος με σημαντικό αριθμό βιβλίων και επιστημονικών περιοδικών και πρόσβαση σε ηλεκτρονικές πηγές μέσω του δικτύου Heal-Link. Στους χώρους της Βιβλιοθήκης υπάρχουν και υπολογιστές για βιβλιογραφική έρευνα και αναγνωστήριο. Για περισσότερες πληροφόριες επισκεφτείτε το site της βιβλιοθήκης στο http://library.teiwm.gr/?lang=el 

   

  Βραβεία – Υποτροφίες

  Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) χορηγεί κάθε χρόνο έναν αριθμό υποτροφιών και βραβείων σε φοιτητές των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων που διακρίθηκαν στις εξετάσεις και πιό συγκεκριμένα : α) Εισαγωγής στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και β) Επίδοσης στα εξάμηνα σπουδών. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφίων.

  Ακόμη οι απόφοιτοι του Τμήματος μπορούν να διεκδικήσουν την υποτροφία που έχει θεσπιστεί στη μνήμη του καθ. Αναστασίου Αλεξανδρίδη για να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο MBA που διοργανώνει το Τμήμα σε συνεργασία με το Εθνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Ternopil, η οποία αποδίδεται σε αποφοίτους της Σχολής Δίοικησης και Οικονομίας του ιδρύματος ανάλογα με την επίδοση τους. 

ΣπουδάΖΩ στη Δυτική Μακεδονία


Διαδραστικός ΔΜ

 

eudoxus

 

home link paso

 

Στοιχεία Επικοινωνίας


Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων - Κοζάνη

Κοίλα Κοζάνης, Κοζάνη 50100
 
 
τηλ. +30 24610 68221
fax. +30 24610 33521
email: sec-dioik@teiwm.gr

Γραμματεία Τμήματος

Αναστασία Λιόφα

Νίκος Κουκουλέτας 


 

Υπεύθυνος Ιστοσελίδας 

Αλεξία Αντωνιάδου