Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη)

 • Η ζωή στην Κοζάνη

  Η Κοζάνη είναι μια ζωντανή φοιτητική πόλη που προσφέρει πολλές δυνατότητες κοινωνικής, νυχτερινής και φοιτητικής ζωής. Βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη (1:15 με αυτοκίνητο) με εξαιρετικά εύκολη οδική πρόσβαση (Εγνατία Οδός).  

  happy shiny people3

   

  Πέρα από ένα σημαντικό ενεργειακό κέντρο για την χώρα, η Κοζάνη είναι  πασίγνωστη για τους Φανούς της (Αποκριά στην Κοζάνη), τον κρόκο Κοζάνης, την πλουσια νυχτερινή ζωή, και αποτελεί μια εξαιρετική βάση για εξορμήσεις στην πανέμορφη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας (Βελβέντος, Νυμφαίο, Βασιλίτσα, Λίμνη Καστορίας, Λίμνη Πολυφύτου, Πρέσπες). Ολα αυτά δημιουργούν μια εξαιρετικά ζωντανή φοιτητική κοινότητα, που κάνουν τη φοιτητική ζωή στην Κοζάνη αξέχαστη!

    

   

  Οι φοιτητές του Τμήματος μας συμμετέχουν σε μια σειρά από ομάδες που λειτουργούν στο ΤΕΙ όπως Ραδιοφωνικός σταθμός (JustRadio), Ομάδες Αιμοδοσίας, Παραδοσιακοί Σύλλογοι, Ομάδες Φωτογραφίας, Latin χορών, Ζωγραφικής, Θεάτρου, αθλητικές ομάδες και Γυμναστήριο αλλά και άλλες. Οι φοιτητές μας ενθαρρύνονται να συμμετέχουν και να συμβάλλουν στη λειτουργία και τη δημιουργία νέων ομάδων, παράλληλα με τις σπουδές τους αναπτύσσοντας τα ενδιαφέροντα τους και προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο. 

   

  aimodosia

  Happy Shiny people

   

   

   Lampadidromiagimnastirio

  Just Radiohappy shinny people 2

  Aristotelis